Zaterdag 8 september is Avanti aanwezig op de vrijwilligersmarkt van het Weekend van Voorschoten. Op de Voorstraat bij het Ambachtspad heeft Avanti een kraam en zal enkele demo’s geven. U vindt er alle informatie van de vereniging, zoals het lesprogramma, foto’s, informatie van leiding enz. Heeft u of kind belangstelling voor gymnastiek, turnen of jazz- of streetdans, loopt u dan even langs. Wilt u de vereniging ondersteunen dan gaan we graag met u in gesprek.

Wat is er nog meer te doen deze dag?

Op deze dag verzorgt Avanti een turndemonstratie, zodat iedereen  kan beleven dat turnen leuk is. De leden worden hiervoor uitgenodigd. Deze turndemo zal plaatsvinden op de om 12:00 uur. Natuurlijk verwachten wij vele leden die deze ochtend mee gaan doen. Op de lessen is hiervoor getraind. Bij slecht weer gaat de turndemonstratie niet door wegens behoud van de toestellen.

Er worden deze dag ook lootjes verkocht voor €0,50, waarmee je natuurlijk iets kunt winnen of touwtje trekken voor € 0,50. De opbrengst is voor nieuwe toestellen zoals een schuin airtumblingkussen kosten € 2.500,00  en nieuwe radio voor de Jazz afdeling.  Op deze zaterdag kunnen ook Avanti tassen gekocht worden of een bidon van Avanti. Kom allen kijken en doe mee dan maken wij met z’n allen een gezellig dag van.

Grote Clubactie 2018

De Grote Clubactie 2018 komt er ook weer aan. Vanaf zaterdag 15 september start de landelijke lotenverkoop. Vanaf die dag mogen alle lotenverkopers (clubleden) langs de deuren gaan of langs vrienden en familie om loten te verkopen.Wij doen graag een beroep op u om ons financieel te steunen met de aankoop van een lot. Met de opbrengst kunnen wij ons werk blijven doen. En u heeft kans op een prijs.

jazzdans flyer A5

Jazzdans poster A4 Versie 1

turnen poster weekend