Kleding en merchandise

Net als iedere vereniging, heeft ook Avanti eigen verenigingskleding. Voor de turnafdeling bestaat deze kleding uit een turnpakje in combinatie met een effen zwart broekje. Deze kleding kan worden gedragen tijdens de trainingen, maar ook op wedstrijden. Tijdens teamwedstrijden is het verplicht om allemaal dezelfde kleding te dragen. Bij de dansafdeling wordt voor iedere groep gebruikgemaakt van aparte danskleding. Het is dus afhankelijk van de groep waarin je zit welke kleding gedragen dient te worden op de wedstrijden. Omdat het gaat om wedstrijden in teamverband, dient ook hier iedereen dezelfde kleding te dragen. Informatie over welke kleding voor jou van toepassing is, krijg je te horen van de leiding van jouw lesuur.

Op wedstrijden dragen de leden een roze Avanti vest. Dit vest blijft in beheer van de vereniging en wordt vlak voor de wedstrijden uitgereikt aan de deelnemers van die wedstrijd. Na de wedstrijd wordt het vest weer ingeleverd bij de vereniging. Het is niet mogelijk om het vest te bestellen of in eigen beheer te houden.

Avanti heeft ook enkele merchandise die kunnen worden gekocht, zoals een bidon of een sporttas. Deze artikelen zijn speciaal gemaakt voor de vereniging en kunnen worden gebruikt tijdens de lessen, maar ook op wedstrijden. Straal uit dat jij trots bent om lid te zijn van onze vereniging!

Verenigingspakje Meisjes / Dames

vanaf €40,-

Verenigingspakje Jongens / Heren

vanaf €40,-

Zwart effen turnbroekje

vanaf €15,-

Avanti Sportbidon Roze

1,50

Avanti Sportbidon Zwart

1,50

Avanti Sporttas

10,-