Kleding en merchandise

Kleding tijdens de les en wedstrijden

Tijdens de lessen word je verzocht om gemakkelijke sportkleding te dragen.

Voor turnen kan dit bijvoorbeeld een turnpakje met eventueel een broekje/legging zijn. Op dit moment zijn wij nieuwe verenigingskleding aan het uitzoeken.

Voor dansen is dit vaak T-shirt/trui of pakje en een legging. Voor de selectiegroepen van de dansafdeling dient speciale danskleding te worden aangeschaft. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, ontvang je informatie hierover van de leiding.

Tijdens teamwedstrijden is het verplicht om allemaal dezelfde kleding te dragen. Bij de dansafdeling wordt voor iedere groep gebruikgemaakt van aparte danskleding.

Op wedstrijden dragen de leden een roze Avanti vest. Dit vest blijft in beheer van de vereniging en wordt vlak voor de wedstrijden uitgereikt aan de deelnemers van die wedstrijd. Na de wedstrijd wordt het vest weer ingeleverd bij de vereniging. Het is niet mogelijk om het vest te bestellen of in eigen beheer te houden.

Avanti heeft ook enkele merchandise die kunnen worden gekocht, zoals een bidon of een sporttas. Vraag ernaar bij de leiding. Deze artikelen zijn speciaal gemaakt voor de vereniging en kunnen worden gebruikt tijdens de lessen, maar ook op wedstrijden. Straal uit dat jij trots bent om lid te zijn van onze vereniging!

Avanti Sportbidon Roze

1,50

Avanti Sportbidon Zwart

1,50

Avanti Sporttas

10,-