Kleding en merchandise

Kleding tijdens de les en wedstrijden

Tijdens de lessen word je verzocht om gemakkelijke sportkleding te dragen. Tijdens (team)wedstrijden is het verplicht om allemaal dezelfde kleding te dragen. Op wedstrijden dragen de leden een roze Avanti vest. Dit vest blijft in beheer van de vereniging en wordt vlak voor de wedstrijden uitgereikt aan de deelnemers van die wedstrijd. Na de wedstrijd wordt het vest weer ingeleverd bij de vereniging. Het is niet mogelijk om het vest te bestellen of in eigen beheer te houden.

Turnen

Voor turnen kan tijdens de lessen bijvoorbeeld een turnpakje met eventueel een broekje/legging worden gedragen.

Als vereniging willen we onze turnleden graag de mogelijkheid bieden om tijdens de lessen een ‘clubpak’ te dragen. Voor meisjes/dames kunt u deze bestellen via deze link en voor de jongens/heren via deze link. In de gymzaal hebben we binnenkort van een aantal maten een ‘clubpak’ liggen, zodat je ook eerst even in de zaal kan passen om de juiste maat te kiezen. Bijpassende broekjes en scrunchies zijn ook via dit bedrijf te koop.

Dansen

Voor dansen draag je tijdens de lessen vaak een T-shirt/trui of pakje en een legging. Voor de selectiegroepen van de dansafdeling dient speciale danskleding te worden aangeschaft. Indien je hiervoor wordt uitgenodigd, ontvang je informatie hierover van de leiding.

Bij de dansafdeling wordt voor iedere groep gebruikgemaakt van aparte danskleding.

Merchandise

Avanti heeft ook enkele merchandise die kunnen worden gekocht, zoals een bidon of een sporttas. Vraag ernaar bij de leiding. Deze artikelen zijn speciaal gemaakt voor de vereniging en kunnen worden gebruikt tijdens de lessen, maar ook op wedstrijden. Straal uit dat jij trots bent om lid te zijn van onze vereniging!

Avanti Sportbidon Roze

1,50

Avanti Sportbidon Zwart

1,50

Avanti Sporttas

10,-