Inschrijven

Lijkt het je leuk om lid te worden van Avanti? Kom dan eerst een keer langs tijdens een lesuur en doe mee met een proefles. Bij de turnafdeling wordt je ingedeeld op leeftijd. Hiervoor kun je in het lesrooster zien bij welke lesuren je terecht kunt. Omdat er bij de dansafdeling groepen zijn die op een specifiek niveau trainen, is het van belang dat je wordt ingedeeld op het juiste niveau. Dit kan natuurlijk alleen na het volgen van een proefles.

Weet je niet goed bij welke les je het beste een proefles kunt volgen? Of wil je meer informatie? Kom langs of mail naar turnen@avantivoorschoten.nl of dansen@avantivoorschoten.nl.

Procedure inschrijven:

  1. Inschrijving voor een les kan alleen na instemming van de leiding van de les. Vraag een proefles via een van de twee bovenstaande emailadressen.
  2. Na het volgen van de proefles kun je je inschrijven door middel van het inschrijfformulier. Vul het volledige inschrijfformulier in, voorzie deze van een handtekening en stuur hem op naar de ledenadministratie. Digitaal inschrijven via de website kunt u via deze pagina
  3. Na inschrijving ontvang je van onze ledenadministratie een contributiekaart, waarop de verschuldigde contributie en betalingsgegevens staan vermeld.

Je kunt de informatiefolder hier downloaden. Het inschrijfformulier vind je hier.

Het adres van de ledenadministratie is:
Ledenadministratie
T.a.v. Agnes Oudshoorn
Papelaan 106
2252 EM Voorschoten
Tel: 071-5612615

Je kunt ook gebruikmaken van onderstaand contactformulier om een vraag te stellen. Wil je graag telefonisch worden benaderd naar aanleiding van het ingestuurde contactformulier? Vergeet dan niet je telefoonnummer te vermelden in het bericht.