Inschrijven

Lijkt het je leuk om lid te worden van Avanti? Kom dan eerst een keer voor een proefles. Bij de turnafdeling wordt je ingedeeld op leeftijd. Bij de dansafdeling zijn bijv. groepen die op een specifiek niveau trainen. Daarom is het van belang dat je wordt ingedeeld op het juiste niveau. Dit kan natuurlijk alleen na het volgen van een proefles. In het lesrooster kun je zien wanneer welke lesuren gegeven worden.

Wil je een proefles of meer informatie? Mail dan naar de turnleiding of dansleiding.

Procedure inschrijven:

  1. Inschrijving voor een les kan alleen na instemming van de leiding van de les. Vraag daarvoor eerst een proefles aan via een van de twee bovenstaande e-mailadressen.
  2. Na het volgen van de proefles kun je je inschrijven door middel van het inschrijfformulier hieronder. Vul het volledige inschrijfformulier in. Wanneer de inschrijving is verwerkt door de ledenadministratie dan ontvangt u een bevestigingsmail. Het kan zijn dat er wordt vermeld dat u op de wachtlijst wordt geplaatst. In dat geval vindt er eerst overleg plaats met de leiding wat de mogelijkheden zijn. We nemen daarna contact met u op.
  3. Let op! Per 1 januari zijn wij overgestapt naar automatische incasso. Na inschrijving ontvang je van onze ledenadministratie een mail met een factuur met het verschuldigde inschrijfgeld en de contributie die wordt afgeschreven.

Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Voor vragen over inschrijving, contributie of beëindiging van het lidmaatschap kunt u contact opnemen met de ledenadministratie