Beste leden en ouders,

Vind je het ook zo leuk om je kinderen na de zomervakantie weer met veel plezier te zien turnen en dansen? Of zelf weer lekker te turnen of dansen? Dat kan natuurlijk niet zonder onze enthousiaste (hulp)leiding en gezellige bestuur. Tijdens de ALV op 8 december 2022 zullen wij helaas afscheid nemen van twee van onze zeer betrokken bestuursleden Agnes en Henriëtte, beiden meer dan 30 jaar actief voor de vereniging. We zijn dan ook per direct op zoek naar een nieuwe ledenadministrateur en secretaris.

Als secretaris heb je o.a. de volgende taken:

  • Verzorgen van de agenda en vergaderstukken (notulen) voor de algemene ledenvergadering en periodieke bestuursvergaderingen;
  • Behandelen van ingekomen stukken en doorsturen post naar de juiste persoon;
  • Bijhouden van het verenigingsarchief (digitaal en fysiek waar nodig);
  • Mutaties bestuurswijzigingen doorgeven aan de Kamer van Koophandel.

Als ledenadministrateur heb je o.a. de volgende taken:

  • Voeren van de ledenadministratie;
  • Verwerkt de inschrijvingen van nieuwe leden, geeft mutaties door en meldt opzeggers af;
  • Meldt alle (nieuwe) leden aan bij de sportbond, geeft mutaties door en meldt opzeggers af;
  • Levert op verzoek ledenlijsten aan de leiding.

Naast de vacature van een secretaris en ledenadministrateur hebben we ook de vacature van voorzitter openstaan en zal onze penningmeester ons bestuur verlaten per juli.

Hoeveel tijd kost dit je?

Avanti kiest voor een bestuursrol, waarbij de leiding van de groepen veel ruimte en eigen verantwoordelijkheid heeft. Het bestuur geeft de grenzen aan en bewaakt deze. We vergaderen één keer per maand met de leiding erbij en hebben daarnaast indien nodig vergaderingen met alleen het bestuur. Daarnaast hebben we via mail of WhatsApp contact met elkaar en heb je je eigen taken die we, o.b.v. hoeveel tijd je hebt of wil inzetten, verdelen. De rol van ledenadministrateur kan natuurlijk ook door twee personen ingevuld worden.

Heb je interesse maar nog vragen of wil je je aanmelden als bestuurslid, stuur dan snel een mail naar bestuur@avantivoorschoten.nl of benader één van onze huidige bestuursleden persoonlijk.

Met sportieve groet,

Bestuur Avanti (Marlies Rexwinkel, Dorien Flesseman-Lancée, Lotte Elfrink, Mariska Bruggeling-Koot, Agnes Oudshoorn en Henriëtte van der Ploeg)

 

 

Avanti is een groeiende en betrokken gymnastiekvereniging en biedt lessen aan op het gebied van onder andere kleutergym, turnen, jazzdans en streetdance. Avanti heeft oog voor talent, maar is vooral gericht op het maken van plezier! Het bestuur en de leiding organiseren daarom buiten de leuke lessen om events zoals het Sinterklaasfeest, punten turnen, paaseieren zoeken en de eindshow. Avanti is opgericht in 1953 en bestaat in september 70 jaar. Op dit moment heeft zij circa 480 leden.