Voor de binnensport is het een goed begin van het nieuwe jaar: we mogen weer de zaal in! Op 14 januari werd dit  bekend gemaakt. De afgelopen periode hebben we contact gehouden met de leden door middel van filmpjes en online lessen. Vanaf 15 januari hervatten wij onze lessen weer volgens het reguliere rooster in de zaal.

Hier zijn we natuurlijk super blij mee! Er zijn wel een aantal zaken waar we op moeten blijven letten. Zo is het voor de leden van 18 jaar en ouder nog steeds verplicht om aan het begin van de training de QR-code te laten scannen. Publiek bij de trainingen is momenteel niet toegestaan. Om het aantal bewegingen in de gebouwen te beperken ontvangen we nog geen ouders in de zaal en kleedkamers (bij proefles in overleg). Zorg er dus alstublieft voor dat u uw kind bij de deur kunt afzetten, indien mogelijk al omgekleed. Daarnaast dient iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje op te doen in de kleedkamers en bij binnenkomst in de zaal (tijdens het trainen mag het mondkapje af). Uiteraard vragen we de leden ook nu weer om niet naar de les te komen wanneer zij klachten hebben.

We zijn er als bestuur en leiding trots op hoe we ons samen als vereniging staande houden in deze onzekere tijden. We kijken daarbij vooral naar wat er wel mogelijk is om te blijven bewegen en leuke dingen te doen met de leden. Hoe het komende jaar zal lopen qua wedstrijden en dansshows blijft echter onzeker. We gaan hier uiteraard weer goed voor trainen. Zodra er meer bekend is ontvangen de desbetreffende leden hier informatie over.

We zien jullie graag weer in de zaal!

Het bestuur en leiding van Avanti.