Aan alle leden en ouders van jeugdleden,

Graag nodigen we je uit voor onze Algemene Ledenvergadering op 30 november 2023 om 20.30 uur in het clubhuis van turnzaal De Voorsprong, Oude Adegeesterlaan 3 te Voorschoten. Iedereen is hierbij van harte welkom!

Programma Algemene Ledenvergadering
Wij gaan je deze avond meenemen in het beleid van het afgelopen seizoen 2022-2023. Natuurlijk maken we ook een doorkijkje naar het seizoen 2023-2024. Geen saaie avond met alleen maar cijfers, maar we vertellen ook over de leuke activiteiten die we zoal hebben gedaan.

In aanvulling op de geactualiseerde statuten die we vorig jaar presenteerden, hebben we dit jaar een concept huishoudelijk reglement op de agenda staan. De leden die op de ALV aanwezig zijn, zullen hierover gaan stemmen.

In deze vergadering hopen we verder een aantal aspirant-bestuursleden te kunnen benoemen. Misschien heb je hen bij een aantal activiteiten al ontmoet. Wist je trouwens dat méér bestuursleden altijd welkom zijn? Overweeg je zo’n rol, dan is de ALV een mooi moment voor een persoonlijke kennismaking en een kijkje in de keuken.

Iedereen heeft per mail een link naar de vergaderstukken ontvangen.