Op zaterdagavond 25 mei 2019 was Avanti op zoek naar nieuw talent in de show Avanti Got Talent. De show begon in de Voorsprong om 18.30 uur. Er waren verschillende acts ingeschreven. De acts bestonden uit dans, trampolinespringen, turnen met gecombineerd met dans, turnen,  lint, zang en synchroon zwemmen. De deelnemers zorgde voor een spannende en mooie avond. Wie zou de winnaar worden.

De jury was erg onder de indruk van wat de deelnemers allemaal konden. Zij had een moeilijke taak om uit deze verschillende acts met de verschillende leeftijden groepen een winnaar te kiezen. Nadat alle acts geweest waren trok de jury zich even terug om in overleg te gaan. Ondertussen kon het publiek ook hun stem uitbrengen voor de publiekprijs. Na het overleg van de jury kon de prijsuitreiking beginnen. De publiekprijs werd gewonnen door Anne die een fantastische dansoefening liet zien. Het zag er zeer professioneel uit. Hierna kreeg de jury het woord om de andere winnaars bekend te maken. De derde prijs ging naar Silke die een lintoefening met turnelementen en dans liet zien. Het was een afwisselende show. Tweede werd Senna met een zang optreden van kinderen voor kinderen. De uiteindelijke winnaar werd de groep dames van de dansafdeling die op een voortreffelijke manier liet zien hoe je in een gymzaal het schoonzwemmen kan beoefenen. Het leek net echt of je in een zwembad zat. De juiste winnaar.

De beide winnaars mogen op zondag 7 juli nog een keer optreden bij de Jazzdemonstratie van Avanti in de 5meihal te Leiden. Voor alle deelnemers was er nog een beloning voor het meedoen. Op bijgesloten foto zijn alle deelnemers en winnaars te zijn.

Avanti bedankt de jazz en dansafdeling voor het verzorgen van deze geweldige avond en natuurlijk ook de deelnemers voor hun optreden.

   

Op zaterdagavond 6 juli 2019 heeft de Turnafdeling van Avanti een demonstratieavond iedereen is welkom. Toegang gratis. Aanvang 18.30 uur in de Voorsprong aan de Oude Adegeesterlaan in Voorschoten.