Update 26-4: Ook de jongste wedstrijdgroep C13 heeft zich geplaatst voor het NK! Van harte gefeliciteerd, meiden! Succes met de voorbereiding!

Afgelopen weekend 9 en 10 april hebben onze jazzdans en streetdance groepen meegedaan aan officiële wedstrijden en demo’s in Waddinxveen met publiek. Voor een aantal groepen dé mogelijkheid om zich te plaatsen voor het NK.

Zaterdagochtend begonnen onze jongste groepen aan hun demo’s. De allerjongsten hadden hun knuffel meegenomen voor de knuffeldierendans. Anderen kwamen met mooie bossen bloemen van crêpepapier op. Nadat een sprookjesachtige dans op een lied uit Aladdin werd uitgevoerd, was het Feest! met de groep 5/6 jaar. De ochtend werd afgerond met een heuse Olaf, de sneeuwpop uit Frozen, op het toneel op waar alle meiden in Olaf jurkjes vrolijk om heen dansten.

In de middag maakte de wedstrijdgroep A16 hun debuut op het hoogste niveau. Zij lieten een mooi optreden zien met een verrassende lift. Zij behaalden met 23,40 punten een 4e plaats. Op 0.05 punten na net niet genoeg om zich te plaatsen voor het NK. Dat was anders voor de A20 de volgende ochtend. Na een fantastisch optreden behaalden zij de 1e plaats en hebben zich hiermee geplaatst voor het NK op 25 juni in Ahoy! Van harte gefeliciteerd! Voor de C13 blijft het nog even extra spannend. Zij horen 22 april of ze door zijn naar het NK! De C16 behaalden met hun dans een tweede plek.

In de middag bij de Dance2 wedstrijden en demo’s werd er gedanst op Franse nummers en nummers als Hit of love, Celebration en No Diggity. Ook hier was aan de kleding gedacht en varieerde van heel kleurrijk, stoer tot goudkleurige outfits. Al met al een geslaagd weekend met veel plezier!  Wij zijn trots op al onze deelnemers en leiding!