Beste sporters,

Hieronder de door Sportfondsen van gemeente Voorschoten ontvangen vervolg informatie over de werkzaamheden rondom gymzaal De Voorsprong in de aankomende periode.

Op 23 september starten de werkzaamheden aan het riool en de weg op de Prins Bernhardlaan. Dit betekend dat we deze weg gaan openbreken. Hierover sturen wij nog een brief aan alle omwonenden en instanties. Ik wil u alvast de informatie geven zodat u huurders/gebruikers hiervan op de hoogte kunt stellen. Belangrijk is dat er zowel op de Prins Bernhardlaan (voor de school) als op de Oude Adegeesterlaan niet geparkeerd kan/mag worden.

Wat gaat er nu gebeuren

De Prins Bernhardlaan vanaf de Oude Adegeesterlaan tot en met de rotonde wordt voor vier weken opengebroken. Vanaf 23 september tot 21 oktober is dit gedeelte van de weg niet bereikbaar met de auto en fiets. De school is te voet wel te bereiken.

In verband met het afsluiten van de Prins Bernhardlaan wordt de Oude Adegeesterlaan tijdelijk voor twee richtingen opengesteld. Hier kan gedurende deze periode niet geparkeerd worden omdat de weg hier te smal voor is.

Wel parkeren
Er zijn tijdelijke parkeerplaatsen gecreëerd op het grasveld tegenover Woonzorgcentrum Adegeest.

De parkeerplaatsen aan de Bachlaan zijn weer beschikbaar.

Afsluitingen en omleidingen in de periode van 23 september tot 21 oktober (fase 3)

Rotonde: De rotonde wordt afgesloten. Er wordt wel een mogelijkheid gecreëerd om vanaf de Van Beethovenlaan de Bachlaan op te rijden. Zowel richting de Leidseweg als richting het woonzorgcentrum.

Bachlaan: Vanaf de rotonde richting de Leidseweg is de Bachlaan te berijden. Vanaf de Leidseweg richting de rotonde kan er tot aan de Grieglaan worden ingereden. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de Mozartlaan. De parkeerplaatsen aan de Bachlaan kunnen weer gebruikt worden.

De omleidingsroutes worden aangegeven met gele borden. De omleidingsroutes vindt u op www.voorschoten.nl/bachlaan. De route van de lijnbus blijft nog tot 4 november lopen via de Mozartlaan, op de halte van de Van Beethovenlaan is de verplaatsing aangegeven.

Op 20 september wordt de even zijde van de Bachlaan geasfalteerd. De toplaag waarbij ook de parkeervakken en de fietssuggestiestroken worden aangegeven wordt na het vervangen van de rotonde aangebracht.