Het nieuwe seizoen 2022/2023 is aangebroken. Dat betekent weer leuke lessen, spannende wedstrijden en gezellige activiteiten. Maar, helaas ook dat we komend seizoen afscheid zullen nemen van twee van onze zes bestuursleden. Iets dat wij natuurlijk ontzettend jammer vinden, maar zij zullen wel als vrijwilliger verbonden blijven en ze gelukkig nog regelmatig blijven zien

Dit betekent dat wij dus nog wel wat extra handen kunnen gebruiken in ons gezellige bestuur. Wij zijn op zoek naar een voorzitter, ledenadministrateur en een algemeen bestuurslid. We vergaderen één keer per maand. Heb je affiniteit met digitalisering (waaronder ledenadministratie), vind je het leuk om activiteiten te organiseren of  wil je het gezicht zijn van de vereniging in de rol van voorzitter, dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie of thee! Interesse: stuur een mail naar info@avantivoorschoten.nl en we nemen contact met je op.

Avanti is zoals jullie weten een betrokken vereniging met oog voor talent, maar vooral gericht op het maken van plezier. Het bestuur organiseert daarom buiten de lessen om leuke events zoals het Sinterklaasfeest, een nieuwjaarsborrel, paaseieren zoeken en de eindshow.

Ook nieuwe vrijwilligers voor het helpen bij evenementen, wedstrijden en shows zijn dus uiteraard welkom!