Wijzigingen bestuur

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in het bestuur van Avanti hebben Hans de Jong en Caroline Meershoek helaas aangegeven dat dit hun laatste jaar in het bestuur is. Gelukkig zijn zij nog betrokken bij de vereniging als vrijwilliger en Caroline ook als turnleiding. We zijn hen erg dankbaar voor al hun werkzaamheden die vele jaren!

De rol van penningmeester is medio 2021 overgenomen door Lotte Elfrink. Ook Mariska Bruggeling-Koot is recentelijk als bestuurslid toegetreden. Daarmee bestaat het bestuur nu weer uit 5 personen. Graag zouden we ons gezellige bestuur nog versterken met een aantal nieuwe bestuursleden, waaronder een voorzitter.

Nieuwe voorzitter en bestuursleden gezocht!

Avanti is de afgelopen jaren druk bezig geweest zich verder te professionaliseren en te digitaliseren. Om dit voort te zetten kunnen we je hulp goed gebruiken! We zijn dus op zoek naar meerdere bestuursleden. We vergaderen één keer per maand.

Ben je goed in het creëren van draagvlak en in het nemen van besluiten dan is de rol van voorzitter misschien juist iets voor jou.

Avanti is zoals jullie weten een betrokken vereniging met oog voor talent, maar vooral gericht op het maken van plezier. Het bestuur organiseert daarom buiten de lessen om leuke events zoals het Sinterklaasfeest, een nieuwjaarsborrel, paaseieren zoeken en eindshows.

Voel jij je een betrokken lid (of ben je ouder van een lid) en heb je interesse om ons bestuur te komen versterken, neem dan contact met ons op.

Ook nieuwe vrijwilligers voor het organiseren van evenementen, wedstrijden en shows (zodra dit weer mogelijk is) zijn uiteraard welkom!

Het bestuur van Avanti.