Inleveren kan nog
0
0
0
Weken
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Zaterdag 16-9 is de Grote Clubactie weer van start gegaan. Al 45 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven.  Zij  organiseren jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven. We hebben bij Avanti al veel verschillende spullen kunnen kopen dankzij de Grote Clubactie.

Een lot wordt verkocht voor €3.00 waarvan 80% direct naar de vereniging gaat. Met andere woorden per verkocht lot gaat er dus €2.40 direct naar de vereniging!

Alle leden van Avanti krijgen op de les loten of lijsten mee.

Voor de aller jongsten zijn en briefjes met een lot, deze hoeft u alleen maar in te vullen en weer in te leven. Je mag er zoveel invullen als je wilt.

Voor de grotere zijn er lijsten/boekjes, hiermee kun je langs bij de buren in de straat, je familie, de juf of meester, de overblijfmoeder, de juf van muziek en ieder ander die je kunt verzinnen. Zorg dat alle vakken goed zijn ingevuld (vooral het bankrekeningnummer) en lever je volle lijst in op de les. Als je lijst vol is maar je nog mensen weet om aan te verkopen vraag je een nieuwe. Alle lijsten moeten voor 15 oktober ingeleverd worden.

Belangrijk: Voor 15-10-2017 de lijsten inleveren en €2.40  per lot voor de vereniging.

 

0
Loten verkocht

Topverkopers zijn:

Babette met 25 loten

Iza met 24 loten

Silke met 23 loten