Met een lot van de Grote Clubactie steunt u onze vereniging. Wij sparen voor 2 nieuwe brugleggers, die als een rekstok kunnen worden bevestigd. De kosten hiervan zijn circa €1500,-.Verder is  steun voor de jazzdemo’s en turndemo’s welkom.

De Grote Clubactie start zaterdag 14 september. Vanaf die datum kunt u een lot bestellen bij de Avanti-leden voor een bedrag van €3,-.  Van dit bedrag komt 80% ten goede aan de vereniging. Wij hopen dat u onze leden steunt met de aankoop van een of meerdere loten, als ze bij u aanbellen. Natuurlijk zijn er ook prachtige prijzen te verdienen. Naast diverse vakantiecadeaubonnen zijn er meer dan 35.000 prijzen. De hoofdprijs bedraagt €100.000 belastingvrij. De 2e prijs is een Volkswagen Up en 3e prijs een reischeque van Vacanceselect t.w.v. €2.500. Verder zijn er prijzen op eindcijfers.

U kunt op het formulier uw naam, adres, postcode en woonplaats invullen en uw banknummer (IBAN-nummer). De loten worden via een eenmalige automatische incasso geïnd. Uw lotnummer kunt terugvinden op het bankafschrift. De trekking vindt plaats op 11 december 2019. De complete uitslag zal in regionale kranten, kabelkranten en website www.clubactie.nl  worden vermeld.

In verband met de verwerking en aanmelding van alle bestellingen bij de organisatie willen wij graag de formulieren voor 10 november terug ontvangen.

Wij hopen op uw steun.

BESTELFORMULIER CLUBACTIE