U kunt Avanti weer steunen door mee te doen aan de grote clubactie. Deze actie is op 19 september begonnen. Met de aankoop van een lot van €3,- steunt u ons werk, dat door vele vrijwilligers voor de leden wordt gedaan. Die steun kunnen wij goed gebruiken om enerzijds iedereen de kans te geven te kunnen sporten  tegen een aantrekkelijk tarief en anderzijds wensen te realiseren. Zo is er bij het turnen een nieuw luchtkussen, een grotere airtrackroll en bij de dansafdeling een bijdrage voor de aanschaf van nieuwe kleding/vesten gewenst.

Als onze leden bij u langs komen, zou het fantastisch zijn als u ons wilt steunen.

Bestellen kan ook digitaal met behulp van een van de drie onderstaande  QR-codes te scannen met uw telefoon en het aantal loten met uw naam en email op te geven. U krijgt dan het lotnummer per email toegestuurd.

         Avanti Turnen                     Avanti Dans               Avanti Algemeen

Hier kunt het hier het bestelformulier turnen en hier het bestelformulier dans downloaden Graag inleveren voor 10 november 2020.

Met een lot maakt u kans op een van de prachtige prijzen. Er zijn naast diverse vakantiecadeaubonnen meer dan 35.000 prijzen te winnen.De hoofdprijs bedraagt liefs €100.000 belastingvrij , de 2e prijs Seat mii electric , 3e prijs een luxe campingvakantie van Vacancesoleil twv €2.500. Verder zijn er prijzen op de eindcijfers.

Na uw bestelling worden de loten automatisch via een eenmalige automatische incasso geïnd. Uw lotnummers vind u terug op uw bankafschrift.

De trekking vindt plaats op woensdag 9 december. De uitslag zal vanaf 10 december in de regionale kranten, kabelkranten en website www.groteclubactie.nl worden vermeld.