In de maand september deed Avanti voor het eerst mee met de actie ‘Rabo Clubsupport’. Hierbij konden Rabobankleden drie weken lang stemmen op hun favoriete clubs of verenigingen, en met elke stem ging er een geldbedrag naar die club.

Het was best spannend hoeveel mensen er op ons gestemd zouden hebben. Annette van den Berg-Tipker, werkzaam bij Rabobank en moeder van Avanti-lid Liz, kwam ons zaterdagochtend tijdens de turnles verrassen met een cheque met het eindbedrag. In het bijzijn van heel wat kinderen en ouders overhandigde zij ons maar liefst €1.298,40! Wow, wat geweldig!

Dit jaar viert Avanti haar 70-jarig jubileum en we kunnen dit geld goed gebruiken voor onder andere onze jubileumshow. De turn- en dansafdeling zullen dan in een gezamenlijke show laten zien wat zij in huis hebben, en daar hoort natuurlijk mooie verlichting, een goed geluid, leuke aankleding en een mooi decor bij.

Wij bedanken alle Rabobankleden die op Avanti hebben gestemd, en natuurlijk Rabobank Regio Den Haag voor dit mooie bedrag!