Met de versoepeling van de maatregelen rondom Corona is het weer mogelijk buiten met elkaar te sporten. Daarom bieden we voor leden die dat leuk vinden buiten danslessen aan. Deze lessen vinden plaats op de veldjes naast de Voorsprong; de gymzaal aan de Oude Adegeesterlaan 3. We zijn gestart met deze lessen voor dansleden vanaf 6 jaar. Vanaf 3 juni starten ook de danslessen voor onze jongste dansers (4-5 jaar).

De lessen zijn verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën (zie schema hieronder). Deze lessen worden afwisselend gegeven door de docenten Laura, Jitske en Jolanda. Alle dansleden (onafhankelijk van welke groep of stijl je danst) kunnen zich opgeven voor de lessen. Er wordt echter een maximum gehanteerd per les.

Aanmelding voor de buitendanslessen

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar dansen@avantivoorschoten.nl. Vermeld bij je aanmelding: je naam, leeftijd, e-mailadres en tijdstip van de les die je wilt volgen.

Aanmelding vindt plaats per week. Er is een maximum aantal deelnemers per les.

Je kunt alleen deelnemen aan de les als je je hebt aangemeld.  Na aanmelding ontvang je een e-mail met een bevestiging. Daarin staat aanvullende informatie, die belangrijk is om voorafgaand aan de les, door te nemen om met elkaar veilig te kunnen sporten.

Bij onvoldoende animo of slechte weersomstandigheden worden de lessen geannuleerd. Hierover ontvangen de deelnemers dan per e-mail bericht.

We hebben alle dansers ontzettend gemist en vinden het fijn om weer samen te dansen! Wij kijken er naar uit jullie te zien bij de Open Air danslessen!

ROOSTER BUITEN DANSLESSEN AVANTI:

Data:
Woe 20 mei, Woe 27 mei, Woe 3 juni, Woe 10 juni, Woe 17 juni, woe 24 juni, Woe 1 juli en Woe 8 juli.

Tijden:            

15.30u – 16.15u            –           4 t/m 5 jaar (start vanaf 3 juni)

16.30u – 17.15u            –           6 t/m 8 jaar

17.30u – 18.15u            –           9 t/m 12 jaar

18.30u – 19.15u            –           13 t/m 18 jaar

19.30u – 20.15u            –           18 jaar e.o.

20.30u – 21.15u            –           18 jaar e.o.