Op zaterdag 20 april 2019 (paaszaterdag) gaan we op de fiets naar de landgoederen in Wassenaar. Een fietstocht van ongeveer 15 km (7 ½ km heen en terug) brengt ons naar de plaats waar de eieren verstopt liggen.

paaseieren zoeken fietsroute

We vertrekken om 13.30 uur vanaf de gym- en turnzaal De Voorsprong aan de Oude Adegeesterlaan. Kinderen tot en met 10 jaar fietsen onder begeleiding van hun ouders. Bij oversteekplaatsen zullen er mensen aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat iedereen veilig aan de overkant komt. Na het eieren zoeken keren we terug naar de gymzaal, waar dan nog de prijsjes te verdelen zijn onder hen, die een speciaal ei gevonden hebben.

Spelregels

  • De paashaas geeft aan wat je in de 1e ronde mag zoeken. Iedereen krijgt de kans om dit in de 1e ronde te vinden. Vind je in de 1e ronde meer dingen, dan laat je die dingen liggen. Wij controleren dit.
  • In de 2e ronde mag je alles wat je vindt meenemen.

Als je zin hebt om mee te gaan met deze tocht, vul dan het onderstaande strookje in en lever dat uiterlijk woensdag 17 april 2019 in op de les of de brievenbus van Avanti Oude Adegeesterlaan 3

MEEDOEN IS OP EIGEN RISICO

Ja, ik/wij gaan mee op zaterdag 20 april 2019

 

Naam kinderen____________________________________________+ ______ volwassenen

Adres _____________________________________________________________________

tel: _______________________________________________________________________