Na 40 jaar actief te zijn geweest als penningmeester van Avanti ga ik het stokje overdragen. Lotte Elfrink neemt het penningmeesterschap binnenkort over. Zij is nu actief bij streetdance en jazzdans.

De ledenadministratie en contributiebetalingen blijven in handen van Agnes Oudshoorn. Daar verandert nu niets aan.

In die 40 jaar is veel gebeurd. Destijds waren al plannen voor een turnzaal in het oude instructiebad aan de Raadhuislaan. Dat is toen niet gelukt, wel hebben we met de zelfwerkzaamheid van het S-team in 1983 een clubruimte kunnen realiseren in het oude badhuis. Vele jaren met turn- en danslessen, wedstrijden en demo’s zijn gepasseerd. Ook waren er veel andere activiteiten zoals het toerfietsen, de speldagen en natuurlijk de jaarlijkse kampeerweekenden op Rosenburgh, voetbalvelden, Frisoveld en veld van oude Adegeestzaal.

In 2013 werd een volgende mijlpaal bereikt. Na een jarenlange inspanning verhuisden we naar de Oude Adegeesterlaan met een turnzaal en verenigingsruimte samen met S&K. Wij hebben de afgelopen jaren de verenigingsruimte met zelfwerkzaamheid naar onze wensen kunnen aanpassen en inrichten.

Door de coronacrisis hebben we een lastige tijd achter de rug. We zijn blij dat we nu weer redelijk normaal kunnen functioneren, maar de meerdere lockdowns, beperking van contacten en online vergaderen hebben toch hun invloed gehad op de vereniging.

Ik dank de vereniging, mijn medebestuurders en alle leiding gedurende vele jaren voor het gestelde vertrouwen. Ik wens de vereniging nog vele goede jaren toe.

Op verzoek van mij zal de overdracht in alle rust plaatsvinden zonder verdere activiteiten.

Hans de Jong, penningmeester Avanti

Inspreken in raadsvergadering 2005 over accommodaties