Zaterdagochtend vroeg meldden de dames en heer zich in Bodegraven voor de springwedstrijden. Nog net op het nippertjes staan we allemaal op tijd in verenigingspak, klaar voor de opmars. Het was toch wel erg spannend, voor sommigen is het de eerste wedstrijd waar ze aan mee doen, als het nou maar lukken wil! Hard genoeg geoefend hebben we in elk geval wel.

We beginnen op trampoline, hij springt niet zo lekker als thuis en de vloer loopt ook al zo gek! We moeten nog even inkomen, waar moet ik nou staan en hoe moet ik ook al weer terug lopen? Uiteindelijk gaat de wedstrijd prima en springen we een goede ronde.

Na trampoline is lange mat aan de beurt, ook dit gaat prima, hier en daar een schoonheidsfoutje, maar ook prachtige handstand van Michelle en bij iedereen keurige kaatsen na de arabier.

We gaan meteen door naar kast-trampoline, waar we lekker met z’n allen aan mee doen. Sterre haalt voor het allereerst los-op de kast, de doorhurken zien er netjes uit en op een kleine botsing bij de overslagen na is ook dit een prima optreden, het resulteert in een 3de plek.

Lest best want daarna volgt nog plankoline-kast, voor we beginnen is er nog  gemopper, “dat ding springt niet lekker”, “de kast is te breed” en “het lukt gewoon niet”. Uiteindelijk is hier niets van terug te zien en wordt er keurig gesprongen, het is duidelijk dat we onze plek hebben gevonden en dat we precies weten wat we moeten doen. Het tempo ligt hoger dan bij de eerdere series en dat wordt door de jury gewaardeerd, we halen een eerste plek!

Al met al was het een leuke ochtend en een mooie wedstrijd met prima resultaten. Femke, Silke, Michelle, Sterre, Tessa, Lilly, David, Juliette en Nomey bedankt voor deelname, Caroline bedankt voor het jureren en leiding bedankt voor de inzet!