Als onderdeel van onze jubileumactiviteiten zoals onder andere een jubileumborrel in september, een jubileumshow van dansen en turnen in december, was het nu tijd voor uitdagende dansworkshops voor onze 16+ leden. Zondag 26 mei werden twee workshops gegeven, te weten ‘Lyrical Jazz’ onder leiding van Tanja Husselman en ‘Commercial’ onder leiding van Lody van Naerssen. Het was een hele gezellige middag, waarbij iedereen heeft genoten en leuke nieuwe dingen heeft geleerd.
Lyrical Jazz is een combinatie van jazzdans, moderne dans en ballet. De nadruk ligt op het vertellen van het verhaal en het overbrengen van emotie. Het is een vorm die is ontstaan in de 70 en 80er jaren. Commercial is een mix van jazz, street en hiphop en kent de allernieuwste danspassen. Deze vorm van dans kun je terug zien in videoclips en wordt daarom ook wel ‘commercial’ genoemd.
 
Kan een afbeelding zijn van 10 mensen, mensen die aan vechtsport doen en dansende mensen  Kan een afbeelding zijn van 12 mensen, dansende mensen en mensen die aan yoga doen