Zondag 15 april 2018 hield Avanti haar derde turncompetitiewedstrijd. Dit was de laatste in de rij van drie, waarbij de beste twee wedstrijden tellen voor de clubkampioenschap van de vereniging Avanti. De eerste wedstrijd was op 11 februari de tweede op 25 maart en vandaag de laatste. Er deden zo’n 45 deelnemers mee in verschillende leeftijd groepen.

Voor de turnsters en turners is het de bedoeling om zo hoog mogelijke cijfers te behalen over twee wedstrijden.

De deelnemers gingen om 10.30 uur van start en probeerden zo goed mogelijk te scoren. Bij de een ging dat goed en bij de andere ging het iets minder. Maar ze weten dat dit de laatste wedstrijd is waar ze zo goed mogelijk willen scoren.  Want de beste twee tellen voor het kampioenschap.  Bij de verschillende groepen heerste een  spannende strijd tussen de turnsters. Niemand wilde punten laten liggen. De deelnemers wilde zo veel mogelijk punten halen om misschien nog kans te maken voor het kampioenschap. De strijd was hoog. Bij het einde van de morgen werden de prijswinnaars van deze dag bekend gemaakt . Er werd soms gewonnen met 0,1 verschil.  Daarna was het spannend wie zouden de clubkampioenen worden van de vereniging Avanti.  Bij de jongste deelnemers werd dat Danique, bij de midden groep werd dat Juliette,  bij de oudere turnsters  werd dat Samantha en bij de jongens werd dat Tinus. Die helaas niet aanwezig was wegens andere wedstrijden met onze jazz afdeling. Allen gefeliciteerd met het behalen van de clubkampioenschap 2018.

De deelnemers gaven aan het eind van de wedstrijd nog een leuke demonstratie met er in dans, acro en turnelementen er in. Het publiek bedankte de deelnemers met een groot applaus.

fotoboek turncompetitie wedstrijd 15 april 2018

De grote demonstratie wordt gehouden op zondag 1 juli 2018. Deze demonstratie zal startten om 10.30 uur. Toegang gratis. Kom kijken.

Avanti bedankt alle leidingen van de vereniging en natuurlijk ook de andere vrijwilligers, zoals jury, telcommissie,  de mensen voor de koffie enzovoorts die deze wedstrijd mogelijk maakte.

Heeft u ook interesse komt u gerust langs de gymzaal de Voorsprong aan de Oude Adegeesterlaan. De leiding kunt u er alles over vertellen.

 

Op 28 april 2018 houdt de Gymnastiekvereniging Avanti open huis dan kan je turnen van 9.30 uur tot en met 12.00 uur. Er worden verschillende toestellen uitgezet zoals grote trampoline, springkussen, bruggen, balken enzovoorts. Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Ook kunnen er verschillende spelletjes gedaan worden.  De toegang is gratis. Op deze ochtend wordt ook een loterij gehouden. De lootjes kosten  € 0,50 per lot.

Als u verder nog wat wil weten kom dan geruste eens langs de gymzaal aan de Oude Adegeesterlaan daar kan de leiden u verder helpen.