Update buitentraining Turnen 6 juni

Inschrijven via: turnen@avantivoorschoten.nl

Huidige situatie tot 6 juni
We zijn inmiddels enkele  weken onderweg met  de gym- en turnlessen buiten. We merken dat het eigenlijk best wel goed verloopt en dat er veel mogelijk is. Gelukkig hebben we het ook getroffen met het weer tot nu toe. Op zaterdag 6 juni starten ook de lessen voor de allerjongsten (4-5 jaar) weer en dan hebben we voor al onze turnleden weer de mogelijkheid te sporten. We werken nu volgens het schema van de trainingen t/m 6 juni. Dit staat op de website en u heeft u hiervoor al kunnen inschrijven. Wilt u alsnog inschrijven, dan kunt u een mail sturen en vragen of er nog plaats is.

Nieuwe aanmelding periode 8 juni-11 juli – Inschrijven via: turnen@avantivoorschoten.nl

Op basis van de aanmeldingen is het lesschema voor de resterende weken tot de zomervakantie gemaakt. We verzoeken u uw zoon en/of dochter(s) op te geven voor deze gehele komende periode (8 juni-11 juli), graag in een keer voor de hele periode. U ontvangt dan een ontvangstbevestiging, dit is echter nog geen bevestiging dat de aangegeven lessen ook beschikbaar zijn voor uw kind(eren). Hierna volgt er eenmalig een bevestigingsmail voor deelname als de gehele planning rond is, dus niet meer per week per les.  Omdat het wellicht even puzzelen is met de aanmeldingen kan deze bevestiging even op zich laten wachten.

Het is toegestaan voor meerdere lessen per week op te geven, wel is het zo dat bij te volle lessen we kinderen die normaal niet meerdere keren per week turnen en nu wel als eerste zullen vragen plek te maken voor kinderen die anders niet aan de beurt komen. Leeftijd is bij aanmelding een leidraad, sommige kinderen zullen we omwille van de planning vragen op een ander uur te komen, vaak is dat dan de afgelopen weken ook zo geweest. Dit is niet toegestaan als het gaat om onder of boven de 13 jaar vanwege de verschillende omgangsregels die binnen deze groepen gelden.
Mocht u vragen hebben op welk uur uw kind het beste past, mail dan naar turnen@avantivoorschoten.nl

Training 6 juli 2020, foto’s Julia van Beveren

Update buitentraining 13 mei

Avanti  is na de versoepeling van de maatregelen tegen corona  gestart met enkele gym-turn- en conditielessen buiten op het veld naast gym-turnzaal De Voorsprong. We gaan dit nu vanaf 18 mei uitbreiden voor de leeftijdsgroep 6-7 jaar. Eerst op maandagmiddag en later ook op dinsdag en zaterdag.

Voor de leeftijdsgroep 4-5 jaar starten we op zaterdagochtend, voor de eerste keer op 6 juni.

Het programma met de lessen voor periode week 21, 22 en 23 staat in onderstaand schema.

Alle lessen zijn op inschrijving en hebben een maximaal aantal deelnemers van 15. We zullen de voorgeschreven corona-maatregelen in achtnemen. 

Mail voor aanmelding en vragen naar turnen@avantivoorschoten.nl:  naam, leeftijd, email, gewenste lesdag(en) en tijd.  LET OP! Zonder aanmelding geen deelname! Voor elke les moet er ingeschreven worden.

Na aanmelding volgt verdere informatie.

 

Training zaterdag 16 mei 2020