Verenigingsmarkt Voorstraat

Op zaterdag 14 september was er weer een verenigingsmarkt op de Voorstraat. Deze verenigingsmarkt is een van de activiteiten tijdens het Weekend van Voorschoten.

Avanti stond op een mooie zonnige plek midden op de Voorstraat met een kraam, luchtkussen, matten, balkjes en acrostandaard. Daar werden ook de verschillende turndemo en activiteiten gehouden. Om 12 uur werd een jazzdemo bij het wapen van Voorschoten gehouden. Daarna was er de flashmob van de turnafdeling.

Een gezellige dag met mooi weer, waarop we weer veel informatie hebben kunnen verstrekken en in gesprek konden gaan met ouders en belangstellenden over Avanti en de gym- en turnlessen. De fotoboeken met veel foto’s over evenementen, lessen en activiteiten werd veelvuldig bekeken.

Ook was er de start van de Grote Clubactie. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u een lot zou willen kopen.

Turnlessen zaterdag

De turnlessen op zaterdagmorgen van 9:30-10:30 en 10:30-11:30 uur gingen gewoon door. De les van 11:30-12:30 uur verviel in verband met de demo’s op de Voorstraat. De turnsters konden daaraan deelnemen, of de les op een ander turnuur in de week inhalen.